Binnenkort openen wij onze webshop

Webshop voor koolhydraatarme producten

Binnenkort starten wij met onze webshop. In onze webshop vind je straks alleen koolhydraatarme producten die we zelf hebben getest en lekker vinden.

Een paar maanden geleden hebben we onze leefwijze omgegooid. Sindsdien eten we alleen nog koolhydraatarm. Inmiddels zijn we een aantal kilo’s kwijt en voelen we ons een stuk gezonder dan voorheen. 

We hebben al heel veel producten uitgeprobeerd en diverse recepten getest. Veel producten en baksels hebben een rare bijsmaak of zijn hartstikke droog. Het was (en is) een behoorlijke zoektocht om producten te vinden die ook echt lekker smaken.

Nieuwe webshop

Aangezien we al ervaring hebben met een andere webshop, was de beslissing snel gemaakt om een 2e webshop te gaan openen. Koolhydraatarmevoeding.nl, een webshop met alleen koolhydraatarme producten die ook nog eens lekker smaken.

koolhydraatarme-voeding-online-bestellen

Koolhydraatarme zoete snacks

Het grootste gemis vinden we zelf een lekker koekje of zoete snack. Dit zullen dan ook de eerste producten zijn die we gaan toevoegen. Later zullen er dan, mits we ze lekker genoeg vinden, ook hartige snacks en bijv. brood- en pastaproducten worden toegevoegd.

We hopen een aanvulling te zijn op bestaande webshops, door alleen producten toe te voegen die we zelf lekker vinden. Heeft een product een vieze of rare bijsmaak of is het droog? Dan komt het de webshop niet in.

Binnenkort de eerste producten verkrijgbaar

De eerste producten zijn inmiddels besteld bij een leverancier en zullen hopelijk over ca. 1 week binnenkomen. Zodra ze binnen zijn, gaan we ze eerst zelf uitproberen. De producten die we lekker vinden, zullen we vervolgens zo snel mogelijk toevoegen in onze webshop.

Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten….als je van chocolade houdt (en wie houdt er nu niet van chocolade) dan moet je de komende tijd onze website en/of Facebookpagina in de gaten houden. We weten zeker dat je blij wordt!

 

Please follow and like us: