Over ons

Sinds we zijn gestart met koolhydraatarm eten, voelen we ons een stuk prettiger en gezonder. We zijn daarnaast ook nog wat kilo’s afgevallen. Alleen maar voordelen dus!

Helaas vonden we veel koolhydraatarme producten niet lekker, te droog of smakeloos. En dat is jammer, want er zijn ook producten die wel heel lekker zijn. Het kost een hoop geld en frustratie om alles te proeven en uit te testen.

Aangezien we al een aantal jaren ervaring hebben met het beheren van een webshop, was het besluit al snel genomen. Er moet een webshop komen waar alleen maar echt lekkere koolhydraatarme producten te koop zijn. We testen en proeven alles zelf. Heeft een product een rare bijsmaak, is het droog of smakeloos? Dan komt het de webshop niet in. Natuurlijk blijft het een kwestie van smaak en smaken verschillen nou eenmaal, maar we kunnen je wel beloven dat wij de producten zelf echt lekker vinden.

Mocht je een product kennen dat de moeite waard is om toe te voegen aan de webshop? Laat het ons weten, dan gaan we testen en het evt. toevoegen aan de webshop.

Omdat we zelf in het begin veel vragen hadden over koolhydraatarm eten, proberen we daarnaast regelmatig een informatief artikel te plaatsen. Hetzelfde geldt voor koolhydraatarme recepten. We vonden het lastig om recepten te vinden die we echt lekker vonden. Voor heel veel cakes en koekjes heb je amandelmeel nodig en wij kunnen zelf maar niet wennen aan de smaak en structuur.

Heb je een lekker koolhydraatarm recept en wil je dat met ons delen? Mail het naar ons en we gaan proeven!

Tot slot nog het volgende….bent u tevreden over ons? Vertel het door! Bent u ontevreden? Vertel het ons! Dan gaan we samen met u een oplossing zoeken.

Met vriendelijke groet,

Koolhydraatarmevoeding.nl