Ovenschotel met vis en champignons

ovenschotel met vis en champignons

Een van de grote voordelen van koolhydraatarm eten is dat je allerlei soorten room en kaas kunt gebruiken. Het geeft een heerlijke smaak aan het eten en je mist de aardappelen of pasta daardoor nauwelijks. Dit geldt ook voor deze smakelijke ovenschotel met vis en champignons.

Ovenschotels

Sowieso zijn wij fan van ovenschotels. De voorbereiding kost meestal niet al te veel tijd, daarna is het de schaal in de oven zetten en wachten tot de oven zijn werk heeft gedaan. Gemak dient de mens.

Er zijn 1001 combinaties mogelijk. In heel veel ovenschotels wordt gehakt of kip gebruikt. Wij hebben dit keer eens gekozen voor vis. In dit recept is tilapia gebruikt, maar je kunt ook andere soorten witvis gebruiken, zoals bijv. kabeljauw.

[amd-zlrecipe-recipe:4]

Deze ovenschotel met vis en champignons is heerlijk op een herfst- of winterdag.

Eet smakelijk!

 

Please follow and like us: