Koolhydraatarme chocolade lasagne

koolhydraatarme chocolade lasagne

Ja, je leest het goed….koolhydraatarme chocolade lasagne!

Klinkt goed he! Het is eind november dus de feestdagen komen eraan. Sinterklaas, Kerst en daarna ook nog Oud & Nieuw. Allerlei dagen waarop de verleidingen heel groot zijn. In de supermarkt lopen we met een grote boog om al het lekkers heen. Marsepein, gevulde speculaas en niet te vergeten de kruidnoten en oliebollen. Nu kun je natuurlijk bedanken voor al dat lekkers, maar je kunt ook op zoek naar koolhydraatarme alternatieven.

We hebben al een recept voor koolhydraatarme speculaas uitgeprobeerd. Maar echt lekker vonden we het niet. We hebben de baksels daarom even aan de kant geschoten en zijn op zoek gegaan naar een ander lekker koolhydraatarm recept.

Vaak brengen mensen de feestdagen door met hun familie en vrienden. Met het oog op de komende decembermaand zochten we daarom een recept voor een overheerlijk koolhdyraatarm dessert. Een dessert waar ook de mensen die niet koolhydraatarm eten ook hun vingers bij aflikken, zodat ook de familie en vrienden ervan kunnen genieten. Na het nodige speurwerk en recepten ombouwen hebben we een lekker recept voor jullie. Koolhydraatarme chocolade lasagne.

Van alleen de naam al ga je watertanden toch?

We hebben heel veel zoete recepten uitgeprobeerd en er zijn ook al diverse baksels in de vuilnisbak beland. Koolhydraatarme diners en hartige snacks smaken meestal goed, maar bij de zoete recepten vinden we het vaak tegenvallen. De grote boosdoener is dan meestal het amandelmeel. In dit recept is dat gelukkig anders.

Het recept lijkt ingewikkelder dan het is, echt iedereen kan het maken. Hier zal de koolhydraatarme chocolade lasagne in ieder geval vaker op tafel staan, niet alleen tijdens de feestdagen.

We hebben de lasagne gemaakt in een rechthoekige ovenschaal. Hier kun je 16 vierkante stukjes uit halen. Per stuk bevatten de stukjes ca. 4 gram koolhydraten.

[amd-zlrecipe-recipe:2]

Eet smakelijk!

Please follow and like us: