koolhydraatarme recepten blog

Knutselen in de keuken

Omdat er niet genoeg uren in een dag zitten, lukt het helaas minder vaak dan we willen om een nieuw artikel of recept te plaatsen. We hebben daarom besloten om de hulp van bloggers in te roepen.

Vanaf vandaag gaat Jamilla van Knutselen in de keuken af en toe een blog of recept voor ons schrijven.

We stellen Jamilla daarom graag aan jullie voor:

Hoi!

Nou, ik ben dus Jamilla. Misschien ken je me wel van mijn blog Knutselenindekeuken. Met enige regelmaat zal ik hier lekkere koolhydraatarme recepten delen, tips of ervaringen in mijn strijd met en tegen de kilo’s. Want ja, na de zwangerschap zijn er helaas wat blijven plakken.

In het dagelijks leven ben ik vaak bezig met lekker koken en nieuwe recepten bedenken voor mijn blog. Eigenlijk doe ik van alles wat. Zo ben ik fulltime thuis bij onze dochter van 16 maanden en werk ik voor mijn vriend Danny die jawel, een online snoepwinkel heeft.

Mijn blog is eigenlijk spontaan ontstaan. Gewoon als hobby, voor de leukigheid. Ik hoefde niet lang te wachten en daar kwamen de eerste bezoekers binnen. Nu ruim 2 jaar later, is het ineens een hele serieuze hobby geworden. Ik vind het geweldig om te zien dat mijn recepten massaal gedeeld worden op social media, hoe trots kan je zijn! Dit had ik van te voren nooit kunnen bedenken en voel dat ik ondertussen toch stiekem wel een beetje mee tel in ‘bloggersland’.

Wat ik belangrijk vind is dat recepten toegankelijk zijn voor iedereen.

Ik gebruik geen ingrediënten waarvan je het bestaan niet eens van af weet. Ik heb er echt een hekel aan als ik een ingrediënten lijst lees en me af vraag wat het überhaupt is. Lekker eten hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

We gaan binnenkort een aantal producten uit onze webshop opsturen naar Jamilla zodat zij die kan reviewen en/of verwerken in een lekker recept.

Op haar Facebookpagina Knutselen in de Keuken kun je alvast een aantal koolhydraatarme recepten (maar ook ‘gewone’ recepten) vinden.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share