40 Koolhydraatarme snacks

Koolhydraatarme snacks

Waar we zelf tegenaan liepen in het begin, is dat we niet goed wisten wat nou de ’toegestane’ tussendoortjes waren. Ja, kaas en worst, komkommer en tomaat. Maar je wilt toch ook wel eens iets anders. Na een paar weken komkommer en tomaatjes wil je wel eens een ander hapje.

Of als je op een verjaardag bent en er staat een tafel vol met lekkere hapjes, welke kun je dan wel nemen en welke beter niet? Of wat serveer je aan hapjes op je eigen verjaardag, bij een voetbalwedstrijd of gewoon lekker bij een avondje bankhangen? Er is gelukkig heel veel keuze en de ene koolhydraatarme snack is nog lekkerder dan de andere. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren en tijdens een verjaardag kun je gewoon wat lekkere hapjes nemen.

Om het jullie makkelijk te maken hebben we 40 koolhydraatarme snacks verzameld en op een overzichtelijke lijst gezet. Het is een afbeeldingsbestand, dus je kunt het gewoon op je computer opslaan en/of uitprinten. Handig voor in de keuken!

koolhydraatarme snacks

In onz webshop vind je overigens ook allerlei lekkere zoete snacks, koolhydraatarme koekjes, cakemix en natuurlijk de heerlijke Amerikaanse Atkins repen. Wil je zelf een zoete snack bakken? Ook dat kan met de producten in onze webshop.  Met amandelmeel, kokosmeel en de suikervervangers zoals Steviala Kristal Sweet en Steviala Ery-Bronze bak je de heerlijkste koekjes en cakes.

Succes ermee en geniet ervan!

 

Please follow and like us:
Pin Share